Gå till innehåll

Köp biljetter

Biobiljetter köper du via länkarna i programmet eller direkt från Svenska Bio. När du visar upp en biljett till någon av föreställningarna får du ett festivalpass gratis.

Du köper enklast dina biljetter till de olika filmerna via länkarna här på vår hemsida. Det går även att köpa biljetter i kassan på alla Svenska Bios och Filmstadens biografer. Biljetterna kostar 80 kronor styck, men till barnfilmerna kostar biljetterna endast 40 kronor. (För platserna med extra benutrymme tillkommer en kostnad på 20 kronor per biljett).

I programmet här på hemsidan framgår vad som gäller för respektive film eller programpunkt. Observera att det bara går att boka biljetter till en film i taget. Vill du exempelvis se en film på fredagen, en på lördag förmiddag och en på lördag eftermiddag får du genomföra tre olika köp. Av säkerhetsskäl går det bara att genomföra tre köp per kontokort och dag.

Utöver biljett krävs ett festivalpass som du får gratis vid biografen när du visar upp en biljett till någon av filmvisningarna. Till festivalpasset kopplas ett antal erbjudanden, bland annat fri entré till Vandalorum samt i butiker i centrum. Erbjudanden publiceras längre fram på Värnamo City - Din Självklara mötesplats! (varnamocity.se).

Om inget annat anges krävs både festivalpass och biljett till filmvisningarna.

Visningarna av journalfilmer (söndagskvällen livekommenterade visning undantagen), tävlingsfilmerna och GAZE-filmer är gratis, så du behöver varken festivalpass, biljetter eller förboka.