Gå till innehåll

Drive-in-bio för A-traktorer och mopedbilar

Amerikansk action från 70-talet när ungdomarna själva får välja!

En av årets stora nyheter är att vi under lördagskvällen den 20 april bjuder in till en helkväll för långsamtgående fordon på Gummifabrikens parkering. En grupp "EPA-ungdomar" i Värnamo har varit med och planerat hela kvällen som arrangeras av Värnamo Filmhistoriska Festival, KulturCrew, Gummifabriken, Campus Värnamo och fältarna i Värnamo kommun med stöd från Svenska Filminstitutet och lokala sponsorer.

Redan från kl. 19.00 kan ungdomarna samlas för att parkera sina fordon, äta goda hamburgare från Madame, snacka utbildning med Campus Värnamo och testa kluriga pussel. På plats finns även Motorungdomsgården MUG från Vaggeryds kommun som visar upp sitt projekt där ungdomar bygger om en bil till en A-traktor och Team Hylletofta som tävlar i traktorracing där de kör betydligt snabbare än 30 km/h.

Klockan 21.00 startar filmen, som ungdomarna själva har valt, den amerikanska klassikern Nu blåser vi snuten. Filmen beskrivs som en hysterisk actionkomedi och spelade in rekordsummor när den hade biopremiär 1977, där skratt blandas med biljakter i svindlande fart!

Så gör som Saga och Olle på bilden och kom till Gummifabriken den 20/4!

Mer information om kvällen och hur man bokar plats finns i programmet.