Gå till innehåll

Gemensam festivalsatsning - ta bussen till Värnamo och Ljungby

Upplev två helt unika festivaler med fullspäckade program och upplevelser som arrangeras på platser som bara ligger en halvtimmes resa ifrån varandra.

Sedan många år har Ljungby Berättarfestival gästat Gummifabriken i Värnamo under en av festivaldagarna, med ett axplock av festivalens utbud. I år kommer vi pröva en ny form av samarbete där vi tar festivalbussen till hjälp.

Till Värnamo Filmhistoriska Festival kommer intresserade från Ljungby med omnejd att kunna åka med en gratis festivalbuss upp till Värnamo, lördagen 23 april. För att komma i rätt stämning inför festivalen blir det filmmusik under bussresan. Bussbiljetter till Värnamo Filmhistoriska Festival bokas här: Festivalsatsning: Ta bussen till Värnamo och Ljungby (varnamo.se)  Begränsat antal biljetter.

Och när det är dags för Sagobygdens musik- och berättarfestival (www.sagobygdensfestival.se) erbjuds Värnamoborna gratisbuss till Ljungby, lördagen 18 juni. På bussturen följer en av Sagomuseets härliga berättare med som ciceron och inspiratör inför dagen. Bussbiljetter till Sagobygdens musik- och berättarfestival släpps senare i vår - håll utkik på www.sagobygdensfestival.se/biljetter för mer information. Begränsat antal biljetter.

Arrangörer är Ljungby kommun, Värnamo kommun och Sagobygden.