Gå till innehåll

Biljettsläpp måndag 4/4

Måndagen den 4 april släpps biljetterna till Värnamo Filmhistoriska Festival! Så ögna igenom programmet och läs mer om de olika filmerna och de andra programpunkterna, så att du kan säkra din plats på favoritfilmen. Och när du bokat favoriterna, varför inte även boka några visningar som är mer av okänd mark och låta dig överraskas?

Du köper enklast dina biljetter till de olika filmerna via länkarna här på vår hemsida. Det går även att köpa biljetter i kassan på alla Svenska Bios och Filmstadens biografer. Biljetterna kostar 80 kronor styck, men till barnfilmerna kostar biljetterna endast 40 kronor. I programmet här på hemsidan framgår vad som gäller för respektive film eller programpunkt. Observera att det bara går att boka biljetter till en film i taget. Vill du exempelvis se en film på fredagen, en på lördag förmiddag och en på lördag eftermiddag får du genomföra tre olika köp.

Utöver biljett krävs ett festivalpass som du får gratis vid biografen när du uppvisar en biljett till någon av föreställningarna. Ett antal erbjudanden kopplas till festivalpasset, bland annat fri entré till Vandalorum samt rabatter i butiker i centrum. Erbjudanden publiceras längre fram på Värnamo City - Din Självklara mötesplats! (varnamocity.se).

Om inget annat anges krävs alltså både festivalpass och biljett. Visningarna av journalfilmer (söndagskvällens livekommenterade visning undantagen), tävlingsfilmerna och GAZE-filmer är gratis, så du behöver varken festivalpass, biljetter eller förboka.

Har du några frågor, mejla till filmhistoriska@varnamo.se

Välkommen till Värnamo Filmhistoriska Festival!